Qui sóc?

Vaig néixer un 23 d’octubre del 1984 a Vilafranca del Penedès. Filla d’un constructor masucaire, el Joan, i d’una podòloga, grallera i guitarrista vilafranquina, la Fàtima, i la germana gran, d’una de les millors geògrafs que conec, la Laura.
He crescut a Sant Marçal, un nucli de vora 200 habitants, situat al sud de la comarca de l’Alt Penedès, un indret del qual n’estic molt orgullosa.
Al Penedès és on hi tinc tota la família, gran part de les amistats, i la terra amb la qual m’hi he forjat, i m’hi sento plenament identificada.
Sóc llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona, amb estudis d’Enginyeria Tècnica d’Informàtica de Gestió per la Universitat Tècnica i Superior de Vilanova i la Geltrú.
Militant d’Esquerra Republicana de Catalunya i militant de les JERC. Membre de la secció de Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Penedesencs.
Independentista, d’esquerres, feminista i atea. Però sobretot una amant encisada per la meva llengua, el català, i una ferma defensora dels PPCC.
Finalment, també he d’afegir que m’agrada passar bones estones amb les meves amistats i família, el bon beure i menjar, el cinema, la lectura, la bona música… en poques paraules, petits plaers que la vida et regala, i que fan que cada dia et llevis amb un gran somriure.